Jelenlegi hely

Cikkek

Külső vagy belső hőszigetelés?

Bizonyára sokakat foglalkoztat az a kérdés, hogy külső vagy belső hőszigeteléssel kell megoldani a fűtésszámlán való takarékoskodást.

Házak utólagos homlokzati szigetelése

Ha hosszú évekkel ezelőtt építkezett és akkoriban még nem volt lényeges szempont a megfelelő hőszigetelés, nem kell aggódnia. Van megoldás! Szigetelje házát utólag!

Mennyi idő alatt térül meg a hőszigetelés?

Nem szívesen költünk plusz pénzt otthonunk felújítására, főleg, ha nem vagyunk meggyőződve arról, hogy valóban jó befektetés lesz. Néha azonban hosszú távon sokkal jobban járunk, ha rászánjuk a szükséges egyszeri összeget.

Mennyit takaríthatunk meg a fűtésszámlán a hőszigeteléssel?

A rezsit általában fix és elkerelülhetetlen kiadásként kezeljük pedig a közműszámlák egyszerűen csökkenthetők.

Spóroljon a fűtésszámlán!

Próbál takarékoskodni, amin tud, a luxuskiadásokat már rég kizárta, de még mindig nehezen jön ki a fizetéséből? Van megoldás! Hőszigetelje házát és tartsa bent a hőt!

Hogyan spórolhatnánk?

A jelenlegi állami támogatás felhasználásával 30 év alatt lehetne a jelenlegi követelményeknek megfelelően hőszigetelni a lakásokat.

Az épületburok szigetelése

Az épületburok szigeteléséből adódó energia megtakarítási lehetőség legfőképpen a transzmissziós veszteségek és a kapcsolódó fűtési energiaigény csökkenésének köszönhető.

Vastagon megéri!

Aki nézte már hitetlenkedve a januári gázszámláját, az tudja, hogy házának hőszigetelése nem kielégítő. Sokan vagyunk így.

Hozo Hőszigetelés | 2151 Fót, Kossuth Lajos u. 26. | 06 27 538 905 |