Jelenlegi hely

Rólunk

A Hozo Kft hőszigetelő anyagok, komplett hőszigetelő rendszerek kereskedelmével foglalkozik már több, mint 20 éve.

Telephely - Fót:

A hőszigetelő anyagok forgalmazása kialakított telephelyünk Fóton található 1991 óta, amely igen könnyen megtalálható, parkolási gondoktól mentes helyen.

Jöhet autóval, teherautóval, kamionnal, nálunk mindenkinek ingyenes parkolóhelyet biztosítunk. Telephelyünkön szakképzett munkatársaink állnak vevőink rendelkezésére.

Számítógép vezérelt vakolatszínező rendszerünk azonnali színkeverést tesz lehetővé.

A megrendelt anyagokat saját teherautóinkkal szállítjuk ki a lehető legrövidebb időn belül, akár még a megrendelés napján.

A megmaradt anyagokat teljes áron visszavesszük, így Ön nálunk csak annyit költ amennyi szükséges. (A visszavétel feltételeiről előzetesen tájékozódjon.)

Hőszigetelési szaküzlet - Budapest: átmenetileg zárva

Budapesti hőszigetelési szaküzletünk a Váci út - Megyeri út sarkán található.

Szaküzletünkben is a legkorszerűbb, számítógép által vezérelt színkeverő géppel keverünk vakolatot és szinte bármilyen festéket fémre, fára, üvegre, betonra.

Ügyvezető: Bálinth Gábor

Bálinth Gábor ügyvezető"Megtisztelő számomra, hogy Ön ellátogatott a honlapunkra és ezeket a sorokat olvassa. Mi a Hozo-nál nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy vevőinket a lehető legpontosabban tájékoztatva szolgáljuk ki, hogy pontosan tudják, mibe is vágják a fejszéjüket, ha belekezdenek az utólagos hőszigetelésbe, vagy éppenséggel újonnan épülő házukhoz keresik a leggazdaságosabb megoldást.

Fiatalos lendület és szakértelem: megújult arculatunk és honlapunk is éppen ezt szeretné az Ön számára közvetíteni. Reméljük, megnyeri tetszését, és hamarosan Önt is vevőink között üdvözölhetjük!"  

Fájlfeltöltés: 
Hozo Hőszigetelés | 2151 Fót, Kossuth Lajos u. 26. | 06 27 538 905 |